O vrtu

Vrt postaja zaradi ritma sodobnega življenja vse pomembnejši del bivalnega prostora. Lahko vam pomeni sprostitev, razkošje, dodatek k hiši ali veliko ljubezen v delu, v vsakem primeru pa je pomembno, da je smiselno in lepo urejen. Dobro premišljen načrt vrta vam lahko prihrani veliko truda, časa in denarja.

Ljudje smo različni in prav tako naše želje. Nekateri si v vrtu želijo predvsem mirnosti z zeleno listnatimi drevesi in grmi, drugim je ljubša barvitost cvetočih rastlin, tretji uživajo v delu v sadnem in zelenjavnem vrtu ter cenijo svoje domače pridelke. Na drugi strani je veliko ljudi, ki jim vrt pomeni predvsem zabavo in za zdravje pomembno fizično aktivnost. 

Prav gotovo pa vrt vsem pomeni vrnitev k naravi. Z znanji s področij, ki se dotikajo urejanja vrtov ter z več kot 20 let izkušenj, vam bomo, skupaj s strokovnjaki iz drugih področij, pomagali, da boste v vašem vrtu našli svojo srečo in delček narave.


Vrt smo ljudje. Vrt naj predstavlja vse tisto, kar nam je ljubo in kar je v nas.  

Ali razmišljate, kam bi na vrtu umestili dragocen predmet, ki ste ga prinesli z nepozabnih počitnic? Morda ste kupili ali dobili v dar čudovito rastlino, ki ji ne najdete pravega mesta v obstoječi zasaditvi? 

Da se boste v vrtu počutili res odlično, je zaželeno, da rastline kot razne okrasne predmete, ki so vam še posebej pri srcu, vsekakor umestite bodisi na teraso ali na ustrezno mesto. Pogled na izbrani element bo tako vedno osrečil vašo dušo in vam privabil lepe spomine na ljubljeno osebo ali dogodek. Ne pozabite. Vrt je vaš in vanj vnesite delček sebe.